PSD Dâmboviţa: Braniştea votează candidatul PSD, Alexandru Ţachianu

PSD Dâmboviţa: Braniştea votează candidatul PSD, Alexandru Ţachianu

Candidatul PSD pentru funcţia de primar în Braniştea, Alexandru Ţachianu, are toate atuurile pentru a ocupa această funcţie, susţine preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Alexandru Țachianu are toate atuurile necesare pentru a ocupa această funcție: experiență în administrație, un CV bogat și, nu în ultimul rând, știe tot ceea ce trebuie făcut pentru Braniștea. Are proiecte noi care urmăresc crearea de locuri de muncă pentru tinerii din comună prin atragerea de noi investitori, însă va continua și investițiile începute de echipa PSD de la Primăria Braniștea.

Eu și întreaga echipă de la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița îi vom fi alături și îi vom fi parteneri în tot ce și-a propus pentru Braniștea. Sunt planuri care pleacă de la nevoile oamenilor, de la necesitățile și grijile lor”, spune Corneliu Ştefan.

         Liderul social democrat adaugă că un alt mare avantaj al candidatului PSD Dâmboviţa pentru Primăria Braniștea este că face parte dintr-un partid care pune omul pe primul loc.

„De asemenea, să nu uităm că majoritatea în Consiliul Local Braniștea este asigurată de membrii PSD, iar alegerea lui Alexandru Țachianu ca primar al comunei echivalează cu un mandat în care proiectele și investițiile vor fi implementate fără probleme. Pe de altă parte, alegerile din Braniștea ne vor arăta ce părere au oamenii despre fiecare partid. Sunt convins că, pe 27 iunie, cetățenii din Braniștea vor vota omul și partidul care îi reprezintă! Braniștea votează Alexandru Țachianu! Braniștea votează candidatul PSD!”, spune Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!