Profesorii şi elevii din Pucioasa, premiaţi de primărie, de Ziua Educaţiei

Profesorii şi elevii din Pucioasa, premiaţi de primărie, de Ziua Educaţiei

Reprezentanţii administraţiei locale din Pucioasa i-au premiat, de Ziua Mondială a Educaţiei, pe dacălii, dar şi pe elevii cu rezultate deosebite în activitatea şcolară.

Evenimentul a avut loc în Sala de festivităţi a Primăriei Pucioasa, unde profesorii şi elevii au primit diplome de onoare şi bani ca o recompensă pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea şcolară.

pucioasa-badau-03

Premiile le-au fost înmânate de primarul localităţii, Dănuţ Bădău.

”De ziua Educaţiei, cinstim şcoala, profesorii şi elevii deopotrivă, cinstim valoarea actului didactic şi rolul său în menţinerea şi dezvoltarea valorilor morale, ştiinţifice şi culturale ale unei naţiuni. Se cuvine să mulțumim dascălilor pentru informațiile transferate generațiilor, an de an, și pentru că și-au dedicat viața formării noastre, dar și elevilor care ne fac mândri prin reușitele lor. Tuturor educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor, tuturor elevilor, multă sănătate şi putere de muncă!”, a spus primarul Pucioasei, Dănuţ Bădău.

Anul acesta, de Ziua Educaţiei, la Pucioasa au fost premiaţi elevii şi profesorii cu rezultate remarcabile de la Colegiul Naţional “Nicolae Titulescu”, Şcoala gimnazială “Mihai Viteazul” şi Şcoala Gimnazială “Elena Donici Cantacuzino”.

Au fost premiaţi 16 elevi şi 13 dascăli, iar fondurile oferite de Primărie au fost, în total, de 9.825 de lei.

pucioasa-badau-02

error: Conţinut protejat !!