Site icon stiriDB

Prisăcaru (PNL): Ştampila de muscă la arat i se potriveşte cel mai bine lui Cristian Stan

prisacaru-pnl-declaratii

Preşedintele PNL Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, a afirmat, vineri, la lansarea candidaţilor liberali din Dâmboviţa, că ştampila de muscă la arat e cea mai nimerită pentru a descrie situaţia actualului interimar şi candidat PSD la Primăria Târgovişte.

”După 2008 o administraţie de dreapta a adus modernizare şi bunăstare. Proiectele pe care şi le asumă azi viceprimarul PSD cu atribuţii de primar sunt rodul muncii celor şapte ani de administraţie de dreapta în Târgovişte. Ştampila de muscă la arat e cea mai nimerită pentru a descrie situaţia actualului interimar şi candidat PSD la Primăria Târgovişte. Eu consider că un primar bun pentru Târgovişte nu se limitează la reabilitarea blocurilor şi a străzilor, un primar bun trebuie să aibă viziune şi să dezvolte comunitatea şi să îi asigure bunăstare”, a spus Ciprian Prisăcaru.

Acesta a continuat atacul politic la adresa principalului contracandidat şi a PSD.

”Sigur că şi contracandidatul meu de la PSD promite locuri de muncă, dar de creat le creează exclusiv pentru clientela PSD. Acest partid ştie să facă un singur gen de politică: pentru ei şi ai lor! PSD nu este un partid pentru Târgovişte, PSD e un partid departe de târgovişteni, este un partid arogant cu târgoviştenii”, a mai spus Prisăcaru.

Ciprian Prisăcaru este candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei.

‘Musca la arat’ este o fabulă in versuri de Alexandru Donici. După munca pe ogor, un bou se îndrepta spre casă. O muscă se aşezase pe jugul lui. „De unde vii, soro?” – o întrebă altă muscă întâlnită în cale. Cu un aer supărat, cealaltă îi răspunde: „Nu vezi că noi ne-ntoarcem din câmp, de la arat?!” Si fabula se încheie cu morala: „Spre laudă deşartă/Mulţi zic: noi am lucrat; /Când ei lucrează-n faptă/Ca musca la arat”.

Expresia e deci întrebuinţată pentru a caracteriza pe cei care îşi atribuie meritele altora; se împăunează că au luat parte activă la o muncă, dar în realitate rolul lor a fost inexistent.