Site icon stiriDB

Primvicepreşedinte PNL Dâmboviţa: Sunt nemulţumiri evidente şi se ascut cuţitele în PSD

Sunt nemulţumiri evidente şi se ascut cuţitele în PSD, nemulţumirile practic pornesc de la baronii locali social democraţi care se aşteptau să vină banii de la Guvern, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu.

”Deja sunt nemulţumiri evidente şi se ascut cuţitele în PSD. Cea mai recentă ieşire a fost a doamnei primar Firea, care, nu numai că înfierează cu mânie proletară pe premierul Grindeanu şi echipa domniei sale, dar îi şi trage la răspundere şi îşi exprimă nemulţumirea că nu mai discută premierul cu stăpânul, stăpânul inelelor, domnul Dragnea”, a spus Grozavu.

Acesta a adăugat că, în opinia sa, nemulţumirile din PSD ”pornesc de la baronii locali”.

”Mă aşteptam să se întâmple acest lucru, dar nu aşa repede, fiindcă nemulţumirile practic pornesc de la baronii locali PSD care se aşteaptau să vină banii, citez pe cineva care folosea acest termen, pe conductă. Ori în situaţia în care premierul Grindeanu, Guvernul Grindeanu nu poate satisface aceste dorinţe tot mai mari de a prădui banul public este firesc să apară nemulţumiri ale baronilor locali, care asta aşteptau, să primească aşa-zisele investiţii ale statului, pe care să le dijmuiască”, a mai spus prim-vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu.

Întrebat dacă şi Adrian Ţuţuianu se numără printre baronii PSD la care face referire, Grozavu a spus că nu ştie.

”Nu am informaţia despre numele pe care l-aţi pronunţat, dar domnul Ţuţuianu este în echipa caldă din jurul domnului Dragnea. Nu şi-a exprimat nemulţumirea public, ca doamna Firea, dar aştept să facă şi dumnealui lucrul acesta”, a spus Gabriel Grozavu.