Primul an în care sărbătorile de iarnă sunt celebrate în Târgovişte la Turnul Chindiei

Primul an în care sărbătorile de iarnă sunt celebrate în Târgovişte la Turnul Chindiei

Concerte, un patinoar, căsuţe cu dulciuri şi băuturi calde vor face parte din programul manifestărilor pregătite în acest an de sărbătorile de iarnă, pentru prima dată la Turnul Chindiei din Târgovişte, anunţă, joi, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Crăciun la Turn! Pentru prima dată în judeţul Dâmboviţa, sărbătorile de iarnă vor fi celebrate în incinta Curţii Domneşti. Aşadar, Consiliul Judeţean Dâmboviţa are privilegiul să vă invite încă din prima zi a lunii decembrie, de la ora 17.00, la un concert dedicat Zilei Naţionale. Pe scena din Curtea Domnească vor urca Trupa Distinto, Zavera Band şi Diana Matei & Taraful Cleante”, a postat, pe pagina sa de facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Pe parcusul lunii decembrie, la Curtea Domnească din Târgovişte se vor afla un patinoar, căsuțe cu dulciuri, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde, precum şi multe decoraţiuni de Crăciun.

„De asemenea, Curtea Domnească va fi luminată de mii de luminițe, iar colindătorii din întreg județul îi vor încânta pe toți cei care vor petrece Crăciunul la Turn”, mai anunţă Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!