Site icon stiriDB

Primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, a semnat adeziune la fundaţia Mişcarea Populară

Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, a semnat adeziune la Fundaţia Mişcarea Populară şi va susţine şi formaţiunea politică Mişcarea Populară, a anunţat, vineri, la Târgovişte, deputatul Elena Udrea.

”Domnul Boriga a semnat o adeziune la Fundaţia Mişcarea Populară, ştiţi că primarii nu pot schimba partidul pe listele căruia au candidat (dacă fac asta îşi pierd mandatul, n.r.). Domnul primar Boriga este un politician care a obţinut foarte multe voturi aici în Târgovişte şi înţeleg şi de ce, pentru că este un om tânăr şi serios care a făcut foarte multe pentru Târgovişte”, a afirmat Elena Udrea.

Aceasta a spus că are o relaţie bună cu primarul Târgoviştei.

”Eu sunt cetăţean de onoare al oraşului Târgovişte, tocmai pentru că împreună am avut foarte multe proiecte pentru târgovişteni pe care le-am finanţat în mandatul meu de ministru. Este şi un om care ştie ce înseamnă recunoştinţa politică pentru că este singurul primar care, după ce nu am mai fost ministru, m-a chemat să particip la lansarea implementării unui proiect de reabilitări de drumuri în Târgovişte, proiect finanţat din fonduri europene pe care l-am semnat când eram ministru. Este prima dată când sunt chemată chair dacă nu mai sunt ministru. De obicei taie panglicile cei care ne huleau când făceam astfel de lucruri, adică domnul Ponta şi domnul Antonescu tăiau panglici pe proiectele noastre”, a mai spus Elena Udrea.

Udrea a mai spus despre primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, că are credibilitate în rândul cetăţenilor din municipiu şi ”sprijinul lui va fi important”.

Elena Udrea a participat, vineri, la Târgovişte, la inaugurarea sediului Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa. În aceeaşi clădirea funcţionează şi Fundaţia Mişcarea Populară Dâmboviţa. La manifestare au mai fost prezenţi preşedintele Fundaţia Mişcarea Populară, Marian Preda; europarlamentarul Cristian Preda, deputatul Eugen Tomac, deputatul Teodor Baconschi.

Doi alţi primari din Dâmboviţa au fost prezenţi la întâlnirea PMP Dâmboviţa, Adrian Budoiu (PDL) şi Cornel Coman (PNL). Ambii au aderat la Fundaţia Mişcarea Populară.