Site icon stiriDB

Primarul Târgoviştei a ajutat la pregătirea mâncării la cantina de ajutor social din municipiu

Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, împreună cu viceprimarul Ciprian Prisăcaru au ajutat, luni, la pregătirea mesei pentru copiii cu dizabilităţi ce primesc hrană de la cantina de ajutor social a Primăriei Municipiului Târgoviște.

Primarul şi-a pus şorţ şi bonetă de bucătar şi a tocat legume.

”Astăzi (luni, n.r.) executivul a ales să dea o mână de ajutor pentru copiii cu dizabilităţi care servesc masa de la această cantină. Alături de salariatele de la cantină, de viceprimarul Ciprian Prisăcaru am decis să facem câteva lucruri care să demonstreze că trebuie să fim alături de copii, de cei care au nevoie de ajutorul nostru, mai ales de copiii cu dizabilităţi”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Acesta spune că prin gestul său a vrut să arate că este important să îi ajutăm pe cei din jurul nostru care au posibilităţi materiale reduse sau care au nevoie de sprijin.

”Sper ca exemplul nostru să arate că, indiferent de poziţia pe care o ocupăm, trebuie să fim aproape de oamenii care au nevoie de noi. Tot ce este aici, la cantina de ajutor social, mă refer la plită, hotă, cuptoare reprezintă o investiţie pe care primăria a derulat-o în 2013, sunt aparate moderne, de ultimă generaţie, care îi ajută la munca lor pe cei care pregătesc mâncarea”, a mai spus Boriga.

Bucătăreasca de la cantină a spus şi care este meniul, de luni, al copiilor cu dizabilităţi: sandvici cu salam, şuncă, ardei gras şi roşie, câte trei mere, un pui cu ciuperci la tavă, garnitură piure din cartofi şi o prăjitură.

”Sperăm să oferim servicii din ce în ce mai bune celor care au nevoie de ele”, a precizat viceprimarul Târgoviştei Ciprian Prisăcaru.

Peste 650 de asistaţi social sunt beneficiari ai cantinei de ajutor social a Primăriei Târgovişte şi primesc, zilnic, mase calde la prânz şi seara.