Site icon stiriDB

Primarul PSD de la Pucioasa, Constantin Ana, cere demisia lui Ciolacu

Primarul PSD din oraşul dâmboviţean Pucioasa, Constantin Ana, cere demisia lui Marcel Ciolacu, după „umilinţa imensă”, cum o numeşte edilul, de la moţiunea de cenzură de luni din Parlament.

Primarul din Pucioasa spune că, în opnia sa, Ciolacu este, probabil, cel mai slab preşedinte pe care l-a avut PSD.

„Nu am participat la pseudo congresul PSD din 22 august! Ştiam că Teodorovici nu are şanse în această competiţie si nu am vrut să fiu, din nou, omul care care se opune unei decizii previzibile, cvasi unanime, ce a reuşit să îl propulseze în funcţia de preşedinte pe Ciolacu, probabil cel mai slab preşedinte pe care l-a avut vreodată PSD-ul (da! Viorica era peste – trist, nu?!)”, scrie pe pagina sa de facebook, primarul din Pucioasa, Constantin Ana.

Edilul consideră o umilinţă, un regres electoral ce va fi decontat de primari, ceea ce s-a întâmplat, luni, în Parlament, la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

„Pe fondul unei guvernări lamentabile a PNL, pe fondul unei aşteptări reale şi în creştere a populaţiei noi depunem moţiune de cenzură! Ce a urmat?! O nouă umilinţă imensă, un nou regres din punct de vedere electoral! Pe spatele cui?! Al primarilor, ce rămân din nou pe cont propriu, cu gândul, cu stresul că mai avem câteva zile şi trebuie să plătim din nou indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi salariile însoţitorilor, fără a avea un leu în buget!!! Cu gândul că ce construiesc ei în fiecare zi strică un corijent ce ne predă nouă astăzi politica mileniului trei! Ruşine! Demisia Ciolacu!”, afirmă primarul Constantin Ana, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.