Site icon stiriDB

Primarul PSD de la Niculeşti: Mulţi colegi de partid din teritoriu vor să facem miting, eu am ieşit la Cotroceni

primar-niculesti-dorinel-soare

Primarul PSD din comuna dâmboviţeană Niculeşti, Dorinel Soare, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că sunt mulţi social democraţi în teritoriu care vor să participe la un miting de susţine pentru Guvernul Grindeanu.

”Nu sunt singurul primar care vrea să iasă în stradă. Vă spun, am mai vorbit şi cu primari, mă întreabă şi pe mine: tu eşti acolo, la partid, mă întreabă, nu mergem? Noi discutăm între noi, dar e vorba de decizia care se ia la partid la nivel central. Sigur că asta e o chestiune emoţională, până la urmă, că aseară nu am putut să rezist şi am plecat, m-am dus la Cotroceni. Or, la nivel de partid, dacă aşa s-a considerat, aşa am făcut, noi suntem disciplinaţi. Că vom constata peste o lună, două, ce bine era dacă ieşeam atunci, asta este. Şi acum sunt unele regrete că nu am luat unele decizii mai devreme. Eu sunt unul, vă spun sincer, care în calitatea mea de cetăţean şi diseară mă duc la Cotroceni”, a spus primarul PSD din Niculeşti, Dorinel Soare, vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa.

Acesta a adăugat că oameni din comuna sa vor să participe la un miting de susţinere pentru actualul guvern.

”Dacă aş pune pe facebook sau aş da sfoară în ţară, cum se zice, diseară m-aş duce cu 100 de oameni de la mine din comună, dar nu vreau să fac chestia asta, eu vreau să îi ţin că totuşi sper că vom organiza acel miting. Vă spun care este pulsul, la noi la ţară. Şi am vorbit şi cu primari din alte judeţe şi mă întreabă, m-a sunat aseară cineva din Sălaj, m-a întrebat dacă nu mergem, i-am zis că sunt la Cotroceni şi mi-a zis: venim şi noi dacă se organizează. Sunt foarte mulţi care vor să vină”, a mai spus Dorinel Soare.

Acesta şi-a exprimat şi îngrijorarea cu privire la punerea în practică, la nivelul localităţii unde este primar, a unor proiecte administrative, care ţin de programul de guvernare al PSD.

”Chestiunea nu se rezumă numai la acea ordonanţă, acum nu mai au obiectul plângerii. De ce nu se duc acasă? Ce or să ne mai ceară nouă? O să ceară să plece Grindeanu, să plece Dragnea, să plece Soare, să plece toată lumea şi să rămână ei. Nu mi se pare corect. Noi ce facem? Am câştigat alegerile în mod democratic şi vine cineva şi spune voi să plecaţi ca să venim noi. Să ce? Să pună iar un guvern tehnocrat, care am văzut ce a reuşit să facă. Eu stau acum şi nu ştiu ce se va întâmpla cu proiectele pe care le am eu în comuna Niculeşti. Ca mine sunt atâţia primari. Pentru că am proiecte care depind de acest program de guvernare, pe ordonanţa 28, pe fonduri europene”, a mai spus primarul PSD de la Niculeşti, Dorinel Soare.