Site icon stiriDB

Primarul din Şotânga, mesaj de mobilizare la conferinţa PSD Dâmboviţa

Hisilicon K3

Primarul PSD din Şotânga, Constantin Stroe, a transmis, duminică, la conferinţa extraordinară a PSD Dâmboviţa, un mesaj de mobilizare pentru cele două rânduri de alegeri care urmează, parlamentare şi prezidenţiale.

Stroe, unul dintre primarii din judeţ ales cu un scor de peste 84% la alegerile locale din 2024, a spus că e nevoie de un preşedinte de ţară care să unească.

„Ne-am săturat de preşedinţi care au dezbinat şi au urât”, a afirmat Stroe.

Vin în faţa dumneavoastră cu un mesaj de mobilizare: alegerile din 9 iunie au fost o victorie cum n-a fost niciodată la nivelul organizaţiei judeţene Dâmboviţa. Victorie care nu e deplină fără victorie pe care trebuie să o obţinem la alegerile parlamentare şi alegerile prezidenţiale. Aleşii locali reprezintă temelia organizaţiei Dâmboviţa, temelia echipei câştigătoare. Trebuie să ne mobilizăm, să facem ce trebuie, să câştigăm la fel de bine cum am câştigat la locale şi cele două rânduri de alegeri care urmează. Avem nevoie de reprezentare consistentă în Parlament care să facă auzite nevoile noastre, ale comunităţilor locale. Avem nevoie de un preşedinte care să unească, să construiască, ne-am săturat de preşedinţi care au dezbinat şi au urât. Avem nevoie de Marcel Ciolacu, un lider care a făcut dovada că poate să facă bine pentru România. Trebuie să ne mobilizăm, să muncim, cum numai noi ştim să o facem, să punem suflet şi credinţă în munca noastră şi Doamne-ajută, PSD victorie, Marcel Ciolacu preşedinte!

         Constantin Stroe, primar PSD Şotânga