Site icon stiriDB

Primăria Târgovişte îşi propune să colaboreze cu Universitatea Valahia pe proiecte de energie durabilă

cons-local-2016-tgv

Primăria Târgovişte vrea să colaboreze cu Universitatea Valahia pe proiecte de energie durabilă care pot fi aplicate în municipiu, a anunţat, vineri, în şedinţa de consiliu local, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Anunţul a fost făcut în contextul aprobării de către consilierii locali a unei finanţări în vederea realizării a patru staţii de încărcare pentru maşinile electrice sau hibrid în municipiu.

”Avem nişte colaborări cu Universitatea Valahia Târgovişte şi sper să le concretizăm cât de curând pe nişte soluţii dezvoltate la această universitate. Cât de curând o să vă propun un proiect de hotărâre prin care primăria, administraţia publică locală să finanţeze un proiect de cercetare al Universităţii Valahia tocmai cu această temă, iar în următorii doi-trei ani să diversificăm foarte mult sfera de colaborare cu Universitatea Valahia pe teme care sunt foarte, foarte atractive din acest punct de vedere al energiei durabile. Ei au nişte proiecte specifice pe care le pot dezvolta, eu cred că este foarte bine”, a spus primarul Târgoviştei, Cristian Stan.