Primăria Târgovişte: Cel mai mare parc ce va fi realizat în municipiu a primit finanţare europeană

Cel mai mare parc care va fi construit în Târgovişte a primit finanţare, locaţia va fi în vecinătatea Complexului Turistic de Nataţie şi va avea o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi, anunţă, vineri, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

„Proiectul celui mai mare parc care va fi construit in municipiul Targoviste, daca ne raportam la ultimii 50 de ani, a primit finantare.

Astfel, in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie Targoviste, pe o suprafata de aproximativ 50.000 de mp, va fi implementata o investitie care presupune amenajarea unui spatiu verde generos, dar si construirea unui loc de joaca, a unei fantani arteziene, a unei scene cu gradene, a unui foisor sau amenajarea unor piste pentru biciclete. In plus, parcul va fi dotat si cu o zona de fitness cu elemente de tip bare de tractiune sau cu mobilier urban inteligent cu Wi-Fi, va fi supravegheat video, iar tot spatiul verde va beneficia de sistem automat de irigatii”, precizează primarul Cristian Stan.

Valoarea totala a investitiei este de 11,6 milioane de lei, iar finantarea este asigurata din fonduri europene, prin Programul Operational regional 2014-2020.

error: Conţinut protejat !!