Site icon stiriDB

Primăria Târgovişte: Audit la Clubul Sportiv Municipal

Primăria Târgovişte va efectua un audit la Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, a anunţat, miercuri, primarul interimar Cristian Stan.

”Intenţionăm să declanşăm un audit şi pe Clubul Sportiv Municipal, dar clubul, începând din această săptămână, tot ce înseamnă cheltuială la club va fi autorizată de către primărie, de către o persoană desemnată din cadrul Primăriei Târgovişte care va verifica oportunitatea şi legalitatea efectuării acestor cheltuieli, în speţă doamna director economic Popa Daniela”, a spus Cristian Stan.

În ultimii ani au existat mai multe discuţii în Consiliul Local Târgovişte, dar şi puncte de vedere ale unor lideri PSD Dâmboviţa despre bugetul mare alocat Clubului Sportiv Municipal, în special secţiei de baschet feminin.

O dispută pe tema banilor cheltuiţi la Clubul Sportiv Municipal a avut loc, miercuri, şi pe pagina de facebook a fostului primar al Târgoviştei Gabriel Boriga. Acest i-a tăguit pe consilierii locali PSD Andrei Albu şi Cătălin Rădulescu, cu care a avut şi un schimb de replici. Puncte de vedere asupra subiectului a avut şi consilierul local Andrei Păunescu.

După câteva ore, timp în care se strânseseră foarte multe comentarii, postarea a fost ştearsă.