Primăria Târgovişte a demarat acţiunea de curăţenie în Parcul Chindia

Primăria Târgovişte a demarat acţiunea de curăţenie în Parcul Chindia

Primăria Târgovişte are în desfăşurare acţiuni specifice lunii curăţeniei. Primarul Gabriel Boriga a fost prezent, luni, în Parcul Chindia.

”Suntem în luna curăţeniei şi astăzi dăm un nou exemplu de cum se face treabă la Târgovişte. Parcul Chindiei este unul dintre simbolurile oraşului nostru, locul unde fiecare târgoviştean a venit cel puţin o dată, dacă nu în fiecare săptămână. Este un loc cu care ne mândrim. Am început să schimbăm ghivecele, cu unele ecologice, care au un aspect modern. De asemenea, a fost schimbată toată instalaţia electrică din parc. Nu mai există niciun cablu electric care să traverseze parcul. Avem 40 de stâlpi noi de iluminat, o reţea întreagă îngropată în pământ şi care denotă un caracter modern. Am mai schimbat coşurile de gunoi, deocamdată doar pe esplanada principală, urmează să le schimbăm în tot parcul”, a precizat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

badea boriga prisacaru

Săptămâna viitoare, angajaţii primăriei vor reamenaja şi pontonul de pe lacul din Parcul Chindia.

”Vom începe şi la ponton lucrările, pentru că avem hidrobiciclete noi şi bărci noi. Mai mult, intenţionăm ca lângă platoul de la Brotăcei, să creem şi alte puncte de atracţie. Mă refer la un orăşel al copiilor, cu nişte figurine la mărime naturală, cum ar fi Mickey Mouse, un Pluto, un Donald, să creem un centru de atracţie pentru copii, în acea zonă”, a spus şeful Direcţiei de Salubritate din cadrul Primăriei Târgovişte, Dănuţ Badea.

ipp

error: Conţinut protejat !!