Site icon stiriDB

Primar Târgovişte: Începe şcoala, elevii au gratuitate la transportul public

Elevii au gratuitate la transportul public în municipiul Târgovişte, reaminteşte primarul municipiului, Daniel Cristian Stan.

„Pentru că se apropie noul an școlar, cred că este util să subliniem că toți elevii târgovișteni pot optat să beneficieze de transport gratuit atunci când folosesc autobuzele Primăriei Târgoviște! Gratuitatea se obține printr-o simplă cerere adresată școlii, are în vedere toți copiii care învață în Târgoviște, indiferent de domiciliu și se aplică atât pe traseele din oraș, cât și pe traseele din afara orașului, operate de către transportatorul Primăriei Târgoviște!

Autobuze noi Mercedes-Benz Citaro Hybrid, condiții de transport decente, punctualitate, reprezintă tot atâtea argumente pentru a folosi transportul local! Folosiți transportul local târgoviștean! Merită!„, transmite primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan.

Administraţia locală a implementat un proiect european prin care a fost modernizat transportul public, au fost cumpărate autobuze hibrid, au fost construite şi modernizate staţiile de călători.