Site icon stiriDB

Primar Târgovişte, despre calitatea lucrărilor din municipiu: Nu vom elibera garanţiile până la remediere

capac-canal

zona sens giratoriu intersecția Lt. Stancu Ion cu I.C. Brătianu

Primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan, a declarat, referitor la calitatea lucrărilor de infrastructură din municipiu, că nu vor fi eliberate garanţiile de bună execuţie până nu vor fi efectuate remedierile.

Întrebat de reprezentantul stiriDB despre calitatea lucrărilor de la PIDU-ri (Planuri Integrate de Dezvoltare Urbană), despre calitatea asfaltăriilor şi a faptului că foarte puţine dintre capacele de canal de pe partea carosabilă sunt la nivel, primarul Cristian Stan a precizat că sunt diriginţii de şantier şi manageri de proiect care verifică lucrările şi că nu vor fi eliberate garanţiile de bună execuţie până la remediere.

”Mă întrebaţi pe mine de calitatea lucrărilor. Pot să spun o părere de jurist, pentru că nu sunt de specialitate să pot intra într-o astfel de discuţie. Pot să spun că toate situaţiile de lucrări care au fost decontate au la bază certificate de calitate şi sunt verificate de diriginţi de şantier, manageri de proiect şi aşa mai departe. În altă ordine de idei, la momentul la care vom face recepţia garantez că nu vom elibera garanţiile de bună execuţie până la momentul în care nu vor fi făcute toate aceste remedieri. Mai sunt probleme cu ridicările la cotă, e adevărtat, mai sunt probleme în micro 11 şi micro 12 destul de multe cu finalizarea anumitor lucrări şi acolo ridicările la cotă reprezintă o problemă. Aproape jumătate din oraş a fost în şantier, nu ştiu dacă e posibil să fie finalizate toate ireproşabil, dar noi vom face toate eforturile ca toate aceste lucrări să fie recepţionate în condiţii de calitate foarte bună”, a precizat primarul Cristian Stan.

Întrebat de jurnalişti despre faptul că în cartierul CR a fost turnat asfaltul şi apoi spart pentru montarea stâlpilor de iluminat, primarul Târgoviştei a răspuns ”da, tehnologia de montare a stâlpilor aceasta este”.