Site icon stiriDB

Prima ediţie a Zilelor judeţului Dâmboviţa, în perioada 1-5 iunie

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează prima ediţie a Zilelor judeţului Dâmboviţa, în perioada 1-5 iunie, marcând 150 de ani de la prima dovadă scrisă a judeţului.

În cele cinci zile vor fi manifestări sportive, concerte, evenimente pentru copii, expoziţii, lansări de carte, târg al meşterilor populari, târg Horeca, şedinţă festivă de consiliu.

„De astăzi judeţul Dâmboviţa sărbătoreşte! Vor fi cinci zile pline, în care am reuşit să prindem o serie de evenimente culturale, artistice, sportive şi muzicale (…). Zilele judeţului Dâmboviţa sunt dedicate tuturor dâmboviţenilor, indiferent de vârstă! De altfel, acest eveniment este încă un mod prin care ne sărbătorim istoria, tradiţiile şi cultura, dar, în acelaşi timp, este şi o bună ocazie de a face cunoscut potenţialul acestui judeţ”, a scris, miercuri, pe facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

În prima zi a manifestărilor, de 1 iunie, sunt multe evenimente pentru copii, printre care Opera comică pentru copii, la Curtea Domnească din Târgovişte. Tot la Curtea Domnească va fi şi o demonstraţie de robotică.

Sâmbătă va avea loc şedinţa festivă a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi. Tot sâmbătă se va redeschide Curtea Domnească de la Târgovişte, după lucrări de reabilitare şi aici fi un concert Direcţia 5.

Programul 1 iunie 2022