Preşedinţii de organizaţii locale PNL din Dâmboviţa care nu obţin 25% riscă demiterea (audio)

Preşedinţii de organizaţii locale PNL din Dâmboviţa care nu obţin 25% riscă demiterea (audio)

Preşedinţii de organizaţii locale PNL din Dâmboviţa care nu vor obţine un scor de 25% la europarlamentare riscă să fie demişi, decizia privind ţinta electorală fiind luată în Delegaţia Permanentă a organizaţiei judeţene, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

”Colegii mei din filiala Dâmboviţa au votat cu responsabilitate şi şi-au stabilit target-uri, preşedinţii de organizaţii locale au votat că sunt de acord să fie demişi sau să demisioneze în situaţia în care nu obţin, în fiecare din localităţile pe care le conduc, 25%. Este cât se poate de simplu, de clar şi nu lasă urmă de îndoială”, a afirmat Volintiru.

Acesta a explicat şi cum s-a ajuns la acest procent.

”Am luat în discuţie recomandarea sau… target-ul pe care de la nivel central filiala l-a primit, respectiv 22,22%. L-am anunţat colegilor. Ştiau, dar am făcut-o într-un cadru oficial, respectiv în Delegaţia Permanentă Teritorială, s-a supus la vot şi, într-o majoritate covârşitoare, respectiv 98 pentru, şapte împotrivă şi 10 abţineri, colegii şi-au asumat acest target pe fiecare organizaţie în parte”, a afirmat liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

Acesta spune că obiectivul de 25% nu este asumat şi la nivelul organizaţiei judeţene, nu va demisiona dacă nu se atinge acest procent.

”Nu, pentru că lucrurile pleacă la nivel de organizaţie locală. Au cerut, au vrut şi au propus, au votat şi rămâne să vedem exact ce e fiecare în stare să facă. Acolo unde nu vor fi rezultatele pe care şi le-au asumat vom începe să schimbăm”, a spus Volintiru.

Target-ul pe care PNL Dâmboviţa şi-l propune este să obţină 32. 389 de voturi, a anunţat Mihail Volintiru. Acesta a dat şi o explicaţie, este numărul de semnături strâns de PNL Dâmboviţa pentru depunerea candidaturilor la europarlamentare.

error: Conţinut protejat !!