Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, prezent la lansarea candidaţilor UNPR Dâmboviţa

manole-steriu-unpr

Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a fost prezent, joi, la Târgovişte, la lansarea candidaţilor partidului în Dâmboviţa.

Lansarea a avut loc în Târgovişte, la Casa Studenţilor din micro 6.

Liderul organizaţiei judeţene a UNPR, Bogdan Manole, a precizat că îşi propune la alegerile locale obţinerea unui scor din două cifre. Acseta a precizat că UNPR Dâmboviţa a depus liste de candidaţi în 58 din cele 89 de localităţi ale judeţului. Bogdan Manole deschide lista candidaţilor UNPR la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

”Doresc să fie o campanie electorală curată, asta îmi doresc eu pentru că e crezul meu politic să văd întradevăr că te baţi în idei şi nu în bugete de campanie sau în alte tipuri de confruntări. Oricum va fi o campanie mult diferită faţă de ce a fost până acum patru ani sau opt ani, prin legislaţia care permite finanţarea campaniei, dar în anumite limite şi cu anumite tipuri de materiale. De asemenea sunt convins că tot ce înseamnă proces pornit în România anticorupţie în ultimii doi ani, trei ani va păzi foarte mult rezultatul votului şi va influenţa în sens foarte bun. Nu cred că vom mai vedea mită electorală sau nu vom mai vedea atât de multă mită electorală, nu vom mai avea, probabil, munţi de materiale, care de multe ori nici nu ajunge să se consume, sau bannere care acoperă blocuri întregi”, a spus preşedintele UNPR, Valeriu Steriu.

unpr-lansare-candidati

error: Conţinut protejat !!