Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat, la Târgovişte, cel mai mare sediu al partidului din ţară

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat, la Târgovişte, cel mai mare sediu al partidului din ţară

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a inaugurat, marţi, la Târgovişte, cel mai mare sediu al partidului din ţară, situat în zona centrală a municipiului Târgovişte, pe Bulevardul Carol I.

Preşedinte UNPR Dâmboviţa este omul de afaceri Dan Miculescu.

Gabriel Oprea a participat, totodată, la Târgovişte, la reuniunea zonală a partidului, din regiunea III Sud Muntenia.

La reuniune au fost prezenţi preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UNPR din Dâmboviţa, Prahova, Argeş, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa şi Giurgiu, precum şi parlamentarii aleşi în regiune.

În cadrul reuniunii, a fost analizată activitatea politică a organizaţiilor judeţene şi s-au stabilit liniile de acţiune privind participarea acestor organizaţii la proiectul UNPR de a număra un milion de membri până la alegerile din 2016. S-a discutat, de asemenea, despre activitatea guvernamentală, precum şi despre proiectele legislative ale partidului.

unpr-sediu3

”Avem, după PSD, care este cel mai mare partid cu peste 500.000 de membri înscrişi, suntem pe locul doi, avem 356.000 de membri înscrişi la tribunal. Le-am spus aşa, milităreşte, pentru că o spun întotdeauna ne considerăm un partid militarizat în sensul bun al cuvântului, un partid serios, disciplinat, dacă fiecare dintre noi mai aducem doi, trei colegi atunci cred că ne vom îndeplini acest obiectiv strategic (un milion de membri, n.r.). Am vorbit cu colegii noştri despre priorităţile noastre parlamentare. Avem în continuare pe agendă taxarea marilor averi, peste 85% din români, în toate sondajele, vor această prevedere (…), votul de la 16 ani.”, a precizat Gabriel Oprea.

La întâlnirea de la Târgovişte, deputatul independent de Târgovişte Ion Pârgaru a anunţat că s-a înscris în UNPR.

”Suntem la acest moment al treilea partid parlamentar, cu peste 50 de parlamentari. Mesajul meu şi al colegilor mei este foarte simplu: sprijinim Guvernul din care facem parte, îl sprijinim pe preşedintele României, mai ales în problemele de securitate naţională”, a mai spus preşedintele UNPR, Gabriel Oprea.

unpr-sediu2

error: Conţinut protejat !!