Preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a provocat un accident rutier

bozieruMai multe maşini au fost avariate, după ce preşedintele PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, a provocat un accident rutier, sâmbătă seara, în municipiul Târgovişte, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu două autovehicule.

”În data de 07 decembrie 2013, în jurul orei 23:30, un conducător auto, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Eroilor din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autovehicule, staţionate pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a fost proiectat într-o autoutilitară, staţionată”, se arată într-un comunicat al inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis miercuri.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Nu a fost necesară internarea bărbatului.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea  stabilirii alcoolemiei.

”S-a stabilit că şoferul a prezentat o alcoolemie de peste 0,80 grame-litru alcool pur în sânge”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Adelina Torcică.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

error: Conţinut protejat !!