Site icon stiriDB

Preşedintele CJ Dâmboviţa, despre prezenţa unui fost deputat la o întâlnire oficială: Era să îl lăsăm singur la hotel?

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fostul deputat Zisu Stanciu a fost luat la discuţiile oficiale purtate de delegaţia consiliului judeţean cu o firmă din Austria pentru că nu putea fi lăsat singur în hotel.

Oprea a fost întrebat care a fost rolul lui Zisu Stanciu în delegaţia ce a fost la o firmă cu sediul în Stetten, Austria.

„A venit pe banii lui proprii şi personali. Dacă mă întrebaţi, vă răspund: a vrut să se bucure de compania plăcută a preşedintelui consiliului judeţean (…). Da, a vrut şi el să vină (la întîlnirea oficială, n.r.). Îl lăsam singur în hotel? Chiar credeţi-mă că nu a avut nicio…”, a fost explicaţia lui Oprea.

Conform unei hotărâri a CJ Dâmboviţa, reprezentanţii instituţiei au mers în Autria pentru o „întâlnire cu reprezentanții companiei Doppelmayr / Garaventa Grouppentru a iniția un dialog privind posibilitatea asigurării unei consultanțe de specialitate în domeniul creării și funcționalității unei stațiuni turistice, în perspectiva dezvoltării zonei montane dâmbovițene, cu precădere a stațiunii de interes național Padina –Peștera, cât și a proiectelor privind amenajarea de pârtii de schi”.

Zisu apare în pozele făcute publice de Consiliul Judeţean Dâmboviţa de la întâlnirea din Austria.

Zisu Stanciu a fost membru PRM, apoi PSD şi deputat de Vaslui în perioada 2000-2004 şi deputat de Dâmboviţa în legislatura 2012-2016.