Prefectul Victor Sanda respinge acuzaţiile PDL că ar face campanie electorală (video)

Prefectul Victor Sanda respinge acuzaţiile PDL că ar face campanie electorală (video)

Prefectul de Dâmboviţa, Victor Sanda, a declarat, duminică, după ce a fost acuzat de PDL că intră în sedii PSD şi pregăteşte fraudarea votului, că a mers, la Pucioasa, la o întâlnire cu ministrul Muncii, Rovana Plumb. Prefectul precizează că sediul cabinetului parlamentar al deputatului Rovana Plumb este în aceeaşi clădire cu sediul local al PSD.

”Mi-am văzut de treaba mea în toată perioada campaniei (…). Dacă domnul Iulică Vladu (preşedinte PDL Dâmboviţa, n.r.) amestecă problemele personale cu cele politice, vinovat de ce i se întâmplă, se înşeală amarnic. Mie îmi pare rău că dânsul a coborât nivelul atât de jos”, a precizat prefectul Victor Sanda.

Acesta a fost acuzat, de PDL Dâmboviţa că intră în sedii PSD şi face campanie.

”Prefectul de Dâmbovița, Victor Sanda, pregătește fraudarea alegerilor europarlamentare în județul Dâmbovița, deplasându-se în sediile PSD, unde convoacă oameni și unde se folosește de funcția pe care o deține, pentru a influența rezultatul votului. În loc să vegheze asupra desfășurării, în condiții de legalitate, a scrutinului, ”apoliticul” reprezentant al Guvernului în teritoriu compromite orice idee de imparțialitate a autorităților județene, prin participarea la ședințe de partid în chiar ziua alegerilor. În timp ce Victor Sanda pune la punct strategii electorale, în întreg județul Dâmbovița funcționarii publici sunt angrenați în procesul de cărare a oamenilor la vot, prin presiuni și amenințări”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa.

Mai mult, PDL Dâmboviţa cere demiterea prefectului Victor Sanda.

error: Conţinut protejat !!