Site icon stiriDB

Poliţia Locală Târgovişte: Parcarea pe spaţiile verzi, amendă între 200 şi 500 de lei

Poliţia Locală Târgovişte reaminteşte şoferilor, într-un comunicat de presă, că parcarea pe spaţiul verde se pedepseşte cu amendă de la 200 la 500 de lei.

Au fost momente când poliţiştii erau foarte îngăduitori cu cei care parcau pe spaţiul verde. În perioada Zilelor Cetăţii de anul trecut peste 10 maşini erau parcate pe spaţiul verde într-o zonă centrală a municipiului fără ca Poliţia să ia vreo măsură.

Acum poliţiştii locali s-au gândit că este cazul să ”identifice maşinile parcate pe spaţiile verzi şi să sancţioneze şoferii”. Asta, în condiţiile în care jumătate de oraş este un şantier, iar locurile de parcare sunt oricum foarte puţine.

[spoiler title=”Comunicat de presă” open=”yes” style=”fancy” icon=”plus-circle”]

Poliția Locală Târgoviște reamintește conducătorilor auto că în conformitate cu prevederile Art.11, lit. d) din H.C.L. 64/2002: „este interzisă staționarea autoturismelor pe zonele verzi ale municipiului Târgoviște”.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație identifică autoturismele oprite pe spațiile verzi, iar proprietarii vor fi sancționați conform prevederilor legale, respectiv cu amendă  de la 200 la 500 de lei.

În plus, Poliția Locală Târgoviște țină să aducă la cunoștință că pe Bulevardul I. C. Brătianu (vizavi de Metro) au fost montate indicatoare de informare PARCARE PARALELĂ CU BORDURA sau PARCARE ÎN SPIC. Rugărm conducătorii auto să se conformeze și să respecte semnificația acestora.

Nereguli pot fi sesizate la numărul de telefon 0245 631 895.

Comunicat de presă Poliţia Locală Târgovişte

[/spoiler]