Site icon stiriDB

PNL Dâmboviţa: Lucrăm la o strategie de dezvoltare a judeţului; Ţuţuianu: Sper să introducă şi aeroportul de la Vişina

tutuianu-vladu-aeroport-avion

PNL Dâmboviţa a anunţat că lucrează la o strategie de dezvoltare a judeţului. Declaraţia a fost făcută vineri, la vizita în Dâmboviţa a liderilor liberali Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, de copreşedintele PNL Dâmboviţa Iulian Vladu.

Asta, în contextul în care Consiliul Judeţean Dâmboviţa a aprobat în luna martie a acestui an strategia de dezvoltare a judeţului în perioada 2012-2020, votată în unanimitate de toţi consilierii judeţeni, inclusiv cei ai PNL.

”Domnilor copreşedinţi organizaţia PNL Dâmboviţa lucrează. Lucrează la o strategie de dezvoltare a judeţului şi o să vă invit de pe acum ca în toamnă când o lansăm să participaţi. Căutăm soluţii pentru problemele dâmboviţenilor”, a spus deputatul Iulian Vladu.

În replică, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu i-a transmis, ironic, lui Vladu să nu uite să treacă în strategie aeroportul de la Vişina.

”Fiecare… face ce crede. Eu sper, asta chiar e o ştire pe care sper să o daţi… sper să includă în strategia de dezvoltare a judeţului Dâmboviţa şi aeroportul de la Vişina pe care l-a promis în anul 2008”, a afirmat Ţuţuianu.

[știre din octombrie 2008, Agerpres]

Deputatul PD-L de Dâmboviţa Iulian Vladu a declarat, joi, că intenţionează să facă demersuri pentru ca în zona de sud a judeţului să fie construit un aeroport internaţional.

”Luni am în Parlament prima intervenţie către primul ministru şi ministrul Transporturilor în legătură cu amplasarea unui aeroport internaţional de marfă. Guvernul intenţionează să construiască un astfel de aeroport, iar locaţia din sudul judeţului Dâmboviţa este potrivită, zona fiind travesată de autostrada Bucureşti-Piteşti. S-a vorbit iniţial ca locaţie pentru acest aeroport de comuna Adunaţii Copăceni, însă eu cred că zona sudică a judeţului Dâmboviţa are mult mai multe avantaje”, a precizat Vladu.

Declaraţia a fost făcută la inaugurarea cabinetului parlamentar de la Găeşti, iar Iulian Valdu a precizat că îşi va deschide cabinete parlamentare în toate localităţile colegiului 8 pentru Camera Deputaţilor, unde va candida pentru un nou mandat.

Iulian Vladu are un mandat de doar trei luni, el ajungând parlamentar în locul deputatului Florin Popescu, care a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.