Site icon stiriDB

PNL Dâmboviţa: Liberalii dâmboviţeni care merg la congresul PLR nu vor fi excluşi din partid

Liberalii dâmboviţeni care vor participa, vineri şi sâmbătă, la congresul Partidului Liberal reformator (PLR) nu vor fi excluşi din PNL, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

”În momentul când vor lua decizia să se înscrie în acest partid (PLR, n.r.) când va fi partid, nu ştiu dacă este, nu am această informaţie, automat îşi pierd statutul de mebru al PNL. Primarul PNL Bădău (Dănuţ Bădău, primar PNL Pucioasa, n.r.) nu o să o facă pentru că îşi pierde statutul de primar şi, de fapt, aici e… (…). Eu am concluzionat, urmărind câteodată, nu întotdeauna, reacţiile colegului de partid Bădău că doreşte să fie exclus. Nu ştie să ne-o spună. Nu. Nu l-aş exclude. Aş fi putut să o fac de doi ani de când sunt aici. La câte nenorociri am auzit din gura lui! Aveam absolut toate opţiunile în sensul ăsta”, a precizat Volintiru, întrebat dacă vor fi excluşi liberalii dâmboviţeni care vor merge la congresul PLR.

Din Dâmboviţa, a anunţat public că trece de la PNL la partidul lui Tăriceanu, PLR, deputatul de Târgovişte Ion Pârgaru.

”Dacă vorbim de reformatori, din informaţiile pe care eu le am, nu sunt verificate, cum eu obişnuiesc să fac de obicei şi nu am verificat pentru că nu sunt foarte interesat de subiect, înţeleg că este un domn Nistor care a cochetat cu PNL într-o vreme, a ocupat şi funcţii publice într-o vreme, Mircea Nistor. Înţeleg că este şi colegul nostru primarul de la Pucioasa Bădău, care înţeleg că ar fi fost pe la o sindrofie regională de la Ploieşti, masă, dans, a cărat şi doi consilieri locali PNL după el la acest eveniment, ar fi cărat şi nişte oameni de pe acolo din Pucioasa”, a mai spus preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

Membrii Partidului Liberal Reformator (PRL) se reunesc vineri si sambata la Palatul Parlamentului in primul congres pentru a adopta statutul si programul politic si pentru a-si alege noua conducere.