PNL Dâmboviţa a plecat în concediu de la începutul verii şi nu s-a mai întors

PNL Dâmboviţa a plecat în concediu de la începutul verii şi nu s-a mai întors

Liberalii dâmboviţeni au intrat, se pare, în concediu de la începutul verii şi nu au mai revenit în faţa opiniei publice cu nimic. Toată vara nu au organizat nicio conferinţă de presă, nu au transmis niciun comunicat, nu au avut niciun punct de vedere cu privire la nimic ce s-a întâmplat pe plan local sau la nivel naţional. Asta, în timp ce întreaga conducere a PSD Dâmboviţa a avut numeroase întîlniri cu cetăţenii şi a susţinut conferinţe de presă.

Nici în mediul online, liberalii nu au fost prezenţi. În timp ce liderii PSD Dâmboviţa postau poze de la întâlniri cu cetăţenii şi transmiteau mesaje dâmboviţenilor pe diferite subiecte de actualitate, liberalii au fost cvasiabsenţi.

Preşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, nu a exprimat niciun punct de vedere în ultimele luni (foarte probabil chiar ultimul an) pe facebook, doar a dat share unor articole (de la circulpolitic.ro, loon.ro, visator prin lume, citateimpresionante.ro etc).

Singurii care au mai transmis mesaje alegătorilor, prin intermediul unor articole plătite în mass media locală, au fost cei doi parlamentari PNL de Dâmboviţa, Cezar Preda şi Iancu Caracota.

După astfel de perioade lungi, de luni întregi, în care dispar practic de pe scena politică, liberalii dâmboviţeni s-ar putea trezi, la fel ca la alegerile precedente, că au la nivelul PNL cele mai slabe rezulate din ţară, după Harghita şi Covasna.

error: Conţinut protejat !!