Site icon stiriDB

Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte va fi reabilitată

platou-sindicate

Piaţa Mihai Viteazul din Târgovişte va fi reabilitată, lucrările vor costa 1,7 milioane de lei, iar banii provin din bugetul local, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul interimar al Târgoviştei, Cristian Stan.

”Am finalizat licitaţia privind reabilitarea şi modernizarea Pieţei Mihai Viteazul, valoarea proiectului de peste 2 milioane de lei, valoarea licitaţiei 1,69 milioane de lei, sursa de finanţare bugetul local. Începem prima etapă de modernizare a centrului municipiului Târgovişte. La Piaţa Mihai Viteazul avem lucrări de modernizare a sistemului de alei, betonarea aleilor pe noua configuraţie şi placarea acestora cu plăci de granit, amplasarea de pergole din lemn, montarea de rastele pentru biciclete, montarea de mobilier urban, cişmele, bănci, jardiniere, refacerea şi extinderea sistemului de iluminat, realizarea de lucrări de instalaţii sanitare şi electrice. Practic, Piaţa Mihai Viteazul va fi complet modernizată, vom avea un spaţiu urban primitor şi este prima etapă de modernizare, din temelii, aş spune eu, a zonei centrale a municipiului Târgovişte”, a precizat primarul Cristian Stan.

Acesta a adăugat că este startul lucrărilor de amploare din centrul municipiului, urmând să fie făcute demersuri de accesare de fonduri europene pentru reabilitarea altor două zone centrale importante: Piaţa Tricolorului şi Parcul Mitropoliei.