PES România a lansat, la Târgovişte, campania ”România cere Schengen”

pes-romania

PES România a lansat, sâmbătă, la Târgovişte, campania ”România cere Schengen”, a anunţat preşedintele organizaţiei, europarlamentarul Victor Negrescu.

Prezent la evenimentul de la Târgovişte, preşedintele PSD Victor Ponta a spus că sloganul campaniei ar fi fost mai potrivit ”România merită în Schengen”.

”Lansăm astăzi campania ”România cere Schengen”, pentru că vrem să demonstrăm că această parte a Europei şi noi, românii, vrem să avem un rol deplin în tot ce înseamnă instituţiile europene. Vreau să vă spun cu mândrie că suntem primii care am obţinut o scrisoare din partea Comisiei Europene care spune foarte clar: România îndeplineşte toate criteriile pentru a intra în spaţiul Schengen, România merită să fie în Schengen”, a spus preşedintele PES România, europarlamentarul Victor Negrescu.

Preşedintele PSD Victor Ponta, autorităţi locale din Dâmboviţa, parlamentari de Dâmboviţa, membri PES din ţară au participat sâmbătă la evenimentul „1000 de noi activişti PES pentru o stângă europeană”, organizat de PES activists România la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte. Majoritatea celor prezenţi la eveniment au purtat tricouri albe înscripţionate cu sloganul ”România cere Shengen”.

Cei 1.000 de noi membri din Dâmboviţa ai PES activists România (militanţi ai Partidului Socialiştilor Europeni) s-au înscris automat şi în PSD.

Victor Negrescu a precizat că PES activists România a ajuns în prezent la 8.000 de membri în toată ţara.

error: Conţinut protejat !!