Persoane care vindeau droguri către elevi din Târgovişte, cercetate de DIICOT

Persoane care vindeau droguri către elevi din Târgovişte, cercetate de DIICOT

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul SCCO Dâmboviţa au efectuat, joi, şapte percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri către elevi din Târgovişte şi Bucureşti.

Conform unui comunicat DIICOT, remis joi, cele şapte percheziţii domiciliare au fost efectuate în Bucureşti.

„În cauză s-a stabilit faptul că, pe raza municipiului Târgovişte, mai multe persoane desfăşoară activităţi infracţionale din sfera traficului de droguri de risc, comercializând cannabis către elevi ce urmează cursurile şcolare ale diverselor unităţi de învăţământ de pe raza municipiilor Bucureşti şi Târgovişte. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conţineau resturi de materie vegetală şi un plic susceptibil a conţine mai multe seminţe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen”, precizează DIICOT.

Şapte persoane au fost duse, în vederea audierii, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa.

Conform IGPR, investigaţiile în cauză au vizat un bărbat, din Bucureşti, bănuit de comercializarea de droguri de risc şi de mare risc. Din cercetări au rezultat indicii că persoana în cauză s-ar fi aprovizionat cu droguri şi ar fi avut legături cu alte şase persoane tot din municipiul Bucureşti.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi BCCO Ploieşti şi a jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

error: Conţinut protejat !!