Percheziţii în Dâmboviţa şi Ilfov în cazuri de proxenetism şi furt

Percheziţii în Dâmboviţa şi Ilfov în cazuri de proxenetism şi furt

Poliţiştii au efectuat, luni, şase percheziţii în Dâmboviţa şi Ilfov în cazuri de proxenetism şi furt, iar mai multe persoane au fost conduse la audieri, informează IPJ Dâmboviţa.

„În cadrul operaţiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Inspectoratului General al Poliţiei Române, la data de 21 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei de la Poliţia Oraşului Găeşti din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari şi Găeşti, pun în executare şase mandate de percheziţie domiciliară. Percheziţiile sunt efectuate în judeţul Dâmboviţa şi una în judeţul Ilfov, în cadrul a două dosare penale întocmite pentru comiterea infracţiunilor de proxenetism şi furt”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în ceea ce priveşte cauza penală instrumentată la nivelul structurii de investigaţii criminale, din probatoriul administrat, a rezultat că, în perioada 2017-2024, patru persoane ar fi determinat două tinere la practicarea prostituţiei, prin închirierea de apartamente şi prin crearea unor anunţuri în mediul online, atât în România, cât şi în Germania.

Cu privire la dosarul penal întocmit pentru furt, acesta priveşte fapte de sustragere de bunuri din locuinţe şi anexe de pe raza judeţului Dâmboviţa.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate, mai multe persoane fiind conduse la audieri, urmând ca, în funcţie de aspectele constatate, să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

error: Conţinut protejat !!