Site icon stiriDB

PDL Dâmboviţa: Florin Popescu şi Adrian Rădulescu de la PMP au datorii la PDL, vor fi acţionaţi în instanţă

Preşedintele PMP Dâmboviţa, Adrian Rădulescu, şi deputatul PMP Florin Popescu au mari datorii la PDL din campania electorală din 2012 şi dacă nu vor plăti vor fi daţi în judecată, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu.

Vladu nu a spus care este suma pe care cei doi o au ca datorie la PDL Dâmboviţa, susţinând doar că în cazul lui Florin Popescu este cu mult peste 200.000 de lei.

Despre datoria lui Adrian Rădulescu, liderul PDL Dâmboviţa a afirmat ”are datorii, că nu şi-a plătit campania electorală”.

”Nu ştiu valoarea. Datoria domnului Rădulescu este importantă pentru că trebuie să şi-o achite.  În instanţă vom acţiona. Sunt facturi emise din perioada campaniei când domnul Rădulescu a candidat şi nu sunt achitate”, a precizat preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu.

Acesta a mai spus că, în cazul în care cei doi nu îşi vor plăti datoriile, după alegerile europarlamentare vor fi acţionaţi în instanţă.

În 2012 Florin Popescu a candidat din partea PDL la alegerile locale pentru încă un mandat la şefia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pe care nu l-a obţinut, iar la alegerile parlamentare a candidat la funcţia de deputat în Colegiul Târgovişte şi a obţinut funcţia în urma redistribuirii.

Adrian Rădulescu a candidat în 2012 din partea PDL pentru funcţia de senator pe Colegiul Târgovişte-Moreni, dar nu a obţinut mandatul de parlamentar.