PDL Dâmboviţa anunţă că va exclude primari şi consilieri locali care colaborează cu PSD

PDL Dâmboviţa anunţă că va exclude primari şi consilieri locali care colaborează cu PSD

Primari şi consilieri locali democrat liberali care nu au activitate la partid sau care colaborează cu PSD vor fi excluşi, anunţă prim-vicepreşedintele PDL Dâmboviţa Jean Popescu.

Vizaţi sunt, în primul rând, primarii PDL care au fost prezenţi, la afârşitul unii liulie, la Consiliul Naţional al PSD de la Craiova.

”Ei, oficial, sunt membri noştri, dar noi deja ne-am depărtat de cei care au luat-o pe alte căi”, spune Jean Popescu.

Acesta a precizat că la Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa se vor face propuneri de excludere din partid a unor primari şi consilieri locali care colaborează cu PSD.

”Propunerile de primari, probabil se fac la următorul BPJ (Biroul Permanent Judeţean, n.r.), mai avem şi o listă de consilieri locali pe care să îi dăm afară, iar la Consiliul Judeţean de Coordonare se va vota. Motivele de excludere sunt inactivitate, colaborare cu PSD”, a adăugat primvicepreşedintele PDL Dâmboviţa Jean Popescu.

Acesta nu a dat numele primarilor în cauză, dar a precizat că a aflat că primarii PDL de la Dobra, Răscăieţi, Brezoaiele, Brăneşti au fost prezenţi la Consiliul Naţional al PSD de la Craiova de la sfârşitul lunii iulie.

Nu este prima dată când primari PDL din Dâmboviţa participă la reuniuni ale PSD, în luna februarie 15 primari PDL au fost prezenţi la Comitetul Executiv al PSD Dâmboviţa. Atunci preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, spunea că nu îi va exclude pe aceşti primari pentru că le-ar face un bine, pot pleca la alt partid fără să îşi piardă mandatul.

error: Conţinut protejat !!