Patru persoane rănite într-un accident în Târgovişte, după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism

Patru persoane rănite într-un accident în Târgovişte, după ce o autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism

UPDATE 18.05 Autorul accidentului cu patru răniţi de la Târgovişte a fugit de la locul faptei, era băut şi nu avea permis
Şoferul care a produs accidentul de vineri din Târgovişte, soldat cu patru răniţi, a fugit de la locul faptei, a fost apoi prins de poliţişti care au constatat că era băut şi nu avea permis, informează IPJ Dâmboviţa.
Şoferul, în vârstă de 26 de ani, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în faţă, iar apoi a fost proiectat într-o autoutilitară.
„Acesta ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier, fiind identificat de poliţişti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.
Accidentul a avut loc pe strada Laminorului din Târgovişte, iar patru persoane au fost rănite.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului.

Patru persoane au fost rănite, vineri, într-un accident pe strada Laminorului din Târgovişte, una dintre ele fiind încarcerată, informează ISU Dâmboviţa.

„Din primele informaţii sunt implicate un autoturism şi o autoutilitară. Patru persoane sunt rănite şi primesc primul ajutor de la echipajele SMURD şi SAJ Dâmboviţa. Se acţionează pentru descarcerarea persoanei prinsa în maşină şi acordarea primului ajutor medical. În acelaşi timp sunt asigurate masurile de prevenire a incendiilor”, precizează ISU Dâmboviţa.

Femeia prinsă în maşină a fost descarcerată de pompieri, este conştientă şi prezintă multiple traumatisme. Toate cele patru persoane rănite în accident au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Târgovişte.

error: Conţinut protejat !!