Site icon stiriDB

#parlamentare2016 Ţuţuianu (PSD): Cezar Preda (PNL), un loser politic, securist, paraşutat de la Buzău (audio)

tutuianu-cezar-preda-prefectura

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, l-a atacat dur, într-o conferinţă de presă, pe Cezar Preda, recent numit preşedinte interimar al PNL Dâmboviţa.

”Loser politic”, ”neica nimeni”, ”securist”, ”paraşutat de la Buzău”, ”implicat în mafia gunoaielor”, a spus Ţuţuianu despre Cezar Preda.

”În general, eu mi-am propus să dau puţine replici în această campanie unor neica nimeni paraşutaţi în judeţul Dâmboviţa. Şi spun neica nimeni uitându-mă la ce a declarat domnul Tase, domnul Tase e domnul Atanasiu de la PNL, numit în urmă cu câteva luni de zile preşedinte interimar al PNL Buzău, a avut un interviu zilele trecute şi spunea: suntem la 15% în Buzău şi ne propunem să ajungem şi noi la 25%, am găsit probleme majore în organizaţie. Deci managementul politic pe care l-a executat acolo personajul despre care vobim dovedeşte că este un loser politic (loser engl. pierzător, ratat), un individ fără calităţi organizatorice, un securist, spun unii din presa locală, pregătit încă dinainte 1990 şi un personaj implicat în mafia gunoaielor din România. Şi o să venim şi noi, dacă e cazul, cu precizări pe aceste subiecte, cu documente publicate de presă, nu cu alte lucruri”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Declaraţiile vin după ce Cezar Preda a susţinut că Ţuţuianu nu ţine audienţe la consiliul judeţean, că a cerut reluarea examenului unui curs de achiziţii publice la care participă angajaţi ai consiliului judeţean (pentru că aceştia ar fi obţinut note bune şi asta nu i-ar conveni lui Ţuţuianu, a spus Cezar Preda) şi că sunt consilieri angajaţi la cabinetul preşedintelui CJ Dâmboviţa care fac muncă de partid. Ţuţuianu a negat acuzaţiile aduse de Cezar Preda, spunând că nu a cerut reluarea examenului la care participă angajaţi ai consiliului, dar că a văzut unele propuneri de subiecte de examen care i s-au părut mult prea uşoare şi a cerut modificarea lor cu un grad de dificultate corespunzător, a afirmat că ţine audienţe şi a spus că este mulţumit de activitatea celor din cabinetul preşedintelui consiliului judeţean şi că aceştia îşi îndeplinesc corespunzător atribuţiile de serviciu.

Atât Adrian Ţuţuianu, cât şi Cezar Preda candidează la alegerile parlamentare din acest an. Ţuţuianu deschide lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Senat, iar Cezar Preda este pe primul loc pelista PNL Dâmboviţa la Camera Deputaţilor.