Site icon stiriDB

#parlamentare2016 Candidaţii fantomă din Dâmboviţa

candidati-parlament

Candidaţi care nu trec prin judeţ, nu sunt interesaţi să prezinte în niciun fel programul electoral, care, în fond, nici nu cred şi nici nu vor să câştige alegerile sunt candidaţii fantomă din Dâmboviţa. Sunt candidaţi cărora nu le pasă de alegătorii cărora le cer votul.

UDMR a depus listă completă la Dâmboviţa, dar toţi candidaţii au domiciliul în judeţul Arad. La Camera Deputaţilor UDMR are pe listă patru viceprimari, trei referenţi, un agricultor şi un agronom, iar la Senat asistent medical, şofer, muncitor, administrator şi agricultor. Wild Rita Monika este numele candidatului UDMR de pe primul loc la Senat. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de un lăcătuş mecanic, Boloni Gyorgy.

Candidaţii Partidului Ecologist Român, pentru a reprezenta judeţul în Parlament, sunt din Bucureşti şi Giurgiu.

Uniunea Salvaţi România are la Dâmboviţa pe listele pentru alegerile parlamentare numai candidaţi din Bucureşti şi Ilfov. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de o casnică, Visloguzov Ramona Sabina Adriana, din Bucureşti. Pe locul doi este un pensionar, Dumitru Lupescu, din Bucureşti.

În afară de PSD și PNL care au cei mai cunoscuţi candidaţi, nume cunoscute propun şi ALDE sau PMP.

PRU, PSR, PRM, Partidul Alianţa Noastră propun dâmboviţeni pe liste, unii puţin cunoscuţi, dar fiind din judeţ au rude, vecini, cunoştinţe care i-ar putea recunoaşte pe liste şi vota.

De altfel, PRU, PSR, PRM, Partidul Alianţa Noastră, PER, USR şi UDMR nu organizează conferinţe de presă, nu au activitate politică în judeţ, multe din ele nu au sedii în Dâmbovița.

În Dâmboviţa sunt trei posturi de senator şi şapte de deputat.

12 formaţiuni politice din Dâmboviţa au depus liste de candidaturi pentru alegerile parlamentare din acest an, una dintre ele (Alianţa Electorală ”AN 2016”) fiind respinsă de Biroul Electoral Judeţean din cauza neregulilor la listele de susţinere.

Cele 12 formaţiuni politice care au depus liste, la nivelul judeţului Dâmboviţa, sunt: PSD, PNL, ALDE, Uniunea Salvaţi România, Partidul Socialist Român, PRM, Partidul Alianţa Noastră, Partidul Ecologist Român, Alianţa Electorală ”AN 2016”, PMP, UDMR, Partidul România Unită.