Parc, drum modernizat, teren de minifotbal – inaugurate în Valea Mare

primar-valea-mare-tutuianu-marinescu

Înfiinţarea unui parc, un teren de minifotbal cu gazon artificial, achiziţia unui buldoescavator şi modernizarea unui drum comunal sunt investiţii realizate în comuna dâmboviţeană Valea Mare şi inaugurate duminică.

Proiectele de investiţii au fost derulate prin Grupul Local de Acţiune Locală (GAL) Urmaşii Basarabilor.

loc-joaca-valea-mare

”Nu facem altceva decât să continuăm seria de proiecte europene finanţate din 2012 până acum în Valea Mare. Sunt şi proiecte de viitor, domnul primar a făcut referire aici la canalizare prin AFIR, la Compania Naţională de Investiţii unde suntem în procedură de achiziţie publică, de mai multă vreme, pentru căminul cultural, sediu nou de primărie pe care vom încerca să îl introducem la finanţare în această toamnă prin OG 28/2013. Toate acestea arată preocupare din partea domnului primar, a consiliului local pentru a scrie proiecte şi pentru a găsi soluţii de finanţare”, a declarat, la Valea Mare, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

La eveniment a participat și prefectul de Dâmbovița, Ioan Marinescu.

drum-valea-mare

Valoarea investiţiilor de modernizare drum comunal 110 şi a două drumuri săteşti este de 1,2 milioane de lei.

Terenul de minifotbal cu gazon artificial a costat 375.620 lei, iar înființarea parcul Tineretului a fost o investiţie de 414.152 lei.

Tot prin GAL s-a derulat şi o achiziție de buldoexcavator, valoarea fiind de 524.520 lei.

error: Conţinut protejat !!