Opt kilometri de drum, modernizaţi la Răscăeţi cu bani europeni

inaugurare drum rascaeti1

Opt kilometri de drum de exploatare agricolă au fost modernizaţi, la Răscăeţi, judeţul Dâmboviţa, cu fonduri europene de 4,8 milioane de lei.

”Obiectivul implică modernizarea a trei tronsoane de drum, respectiv: modernizarea unui drum care face legătura cu DJ 702F şi centrul comunei, un al doilea între DJ 702F şi DC 87 Vişina-Răscăeţi şi un al treilea drum de acces pentru Petrom OMV, de legătură tot cu DJ 702F”, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa.

Proiectul a cuprins, pe lângă modernizarea celor 8 kilometri de drum şi realizarea a patru podeţe.

inaugurare drum rascaeti2

Inaugurarea a avut loc, duminică, în prezenţa preşedintelui CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Sunteţi o localitate care a avut marea şansă de a avea două proiecte europene. Unul pe Măsura 322, legat de apă, canal, asfaltare de drumuri, de 2,5 milioane euro, iar acum finalizaţi un proiect de peste un milion de euro, 8 kilometri de drumuri asfaltate. Va trebui să avem în vedere proiectele europene şi pe viitor, pentru că din taxe şi impozite lucrurile nu se pot rezolva. E nevoie şi de bani de la guvern, dar e nevoie de mulţi bani europeni. Îl felicit pe domnul primar pentru faptul că s-a ocupat de aceste proiecte, nu e uşor. Vă promit că sunt un partener al dumneavoastră”, a spus, la inaugurarea investiţiei de la Răscăeţi, preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!