#parlamentare2016 Oana Vlăducă (PSD Dâmboviţa): PNL=PDL, #SăVăFieRușine

oana-vladuca

PNL spune că mărirea salariilor personalului din sănătate și educație cu 15% este o „crimă politică”, eu spun că adevărata crimă e să desființezi spitale și școli în toată țara și să te mândrești apoi cu asta, spune candidatul PSD Dâmboviţa la Camera Deputaţilor, Oana Vlăducă.

Aceasta a postat declaraţia pe pagina sa de facebook, încheind cu mesajul #SăVăFieRușine.

Oana Vlăducă este pe locul cinci pe lista de candidaţi a PSD Dâmboviţa la Camera Deputaţilor.

Comisiile de Muncă şi Buget din Camera Deputaţilor au adoptat, în această săptămână, majorări salariale în medie de 15% pentru întreg sectorul sanitar şi în Educaţie. Raportul comisiilor a fost adoptat în unanimitate, în condiţiile în care la şedinţă au participat doar parlamentari de la PSD, ALDE şi minorităţi.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, cu privire la legea referitoare la majorările salariale, că este greu de spus că poate fi de acord cu astfel de prevederi votate de Parlament pe „ultimii doi metri” înainte de alegeri. Întrebat ce şanse sunt să promulge această lege, el a răspuns că actele normative se analizează de la caz la caz.

„Nu am o abordare pauşală. O lege vine la promulgat, se analizează de la caz la caz. Dau un răspuns. De obicei promulg legile, câteodată le trimit înapoi şi câteodată la CCR”, a arătat Iohannis.

error: Conţinut protejat !!