Site icon stiriDB

Nou născut îngropat de viu în grădina din spatele casei, la Dobra

Un  nou născut a fost îngropat în grădina din spatele casei, la Dobra, din primele date procurorii au stabilit că s-a născut la termen copilul şi a fost îngropat de viu.

Ttatăl copilului este suspectul principal al comiterii faptei şi este acum cercetat pentru infracţiunea de omor.

”Din concluziile preliminare ale SML (Serviciul de Medicină Legală, n.r.) Dâmboviţa a rezultat că nou-născutul de sex bărbătesc a fost născut la termen, viu şi viabil. Se fac cercetări la momentul acesta. Bărbatul urmează să fie audiat. Urmează să se stabilească dacă mama a avut vreo contribuţie la faptă”, a precizat, joi, într-o declaraţie de presă, Camelia Matei, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.

Poliţia Dâmboviţa informează că tatăl copilului a fost condus la Postul de Poliţie Dobra şi urmează să fie prezentat Parchetului Dâmboviţa.

În funcţie de mersul anchetei, procurorii ar putea extinde cercetările şi asupra mamei, care este încă internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Medicii de la Ambulanţă spun că au fost solicitaţi la Dobra, unde femeia în cauză, mama copilului îngropat, prezenta semne clare ale unei naşteri recente. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

”A fost găsită în şoc hemoragic, cu tensiunea arterială 6 (…). Fătul nu a fost găsit, cazul a fost preluat de Medicina Legală. Femeia a spus că a născut în toaletă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, Polixenia Necula.