Niculeşti: Lucrări de asfaltare cu fonduri de la bugetul de stat

drum-niculesti-01

Mai multe drumuri din comuna dâmboviţeană Niculeşti sunt asfaltate cu fonduri pe OG 28/2013.

”În satul Movila se execută un proiect de modernizare drumuri locale, deci asfaltare pe trei kilometri cu fonduri pe OG 28/ 2013. Sperăm ca în maxim două săptămâni să asfaltăm”, a declarat primarul din Niculeşti, Dorinel Soare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a vorbit despre lucrările la infrastructura rutieră din zonă.

niculesti-tutuianu-soare

”Legat de drumurile judeţene, trebuie să ştiţi că am executat lucrări de reparaţii pe tot tronsonul, de la intersecţie până la legătura cu judeţul Ilfov, la Periş. Vom începe joi lucrările pe un drum judeţean conex, ca să spunem aşa, satul Ciocănari, DJ 101 A. Este vorba de 2,5 kilometri de asfaltare, anul acesta o să începem pregătirea şi o să asfaltăm măcar un kilometru. Şi mai avem circa 800 de metri de asfaltat, tot pe drum judeţean, în zona Fermă, în continuare spre Periş. Practic, dacă facem drumul din Ciocănari, drumul de la Periş, am rezolvat legăturile din zonă cu judeţul Ilfov şi cu judeţul Prahova, pe partea cealaltă la Ciocănari”, a precizat Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!