Site icon stiriDB

Niculeşti: Inaugurare teren de minifotbal cu gazon artificial

fotbal-niculesti-02

Un teren de minifotbal, realizat cu fonduri europene printr-un program al GAL Drumul Cricovului, a fost inaugurat, luni, în comuna dâmboviţeană Niculeşti.

Valoarea investiţiei este de 100.000 de euro.

”E un teren de minifotbal cu gazon artificial şi o clădire anexă unde sunt prevăzute duşuri şi grupuri sanitare. Acest proiect are o valoare de circa 100.000 de euro, e accesat printr-un program european prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) Drumul Cricovului. Vreau să vă spun că sunt mândru că am reuşit să realizăm acest obiectiv, bineînţeles cu sprijinul preşedintelui consiliului judeţean. Cu atât mai mare e satisfacţia când văd că deja copiii au venit să se joace aici. Folosinţa este gratuită, nu se percepe niciun leu celor care îl folosesc”, a spus primarul din Niculeşti, Dorinel Soare.

Un amănunt i-a scăpat constructorului,  firma Iulcover, care nu a găsit nişte dale potrivite pentru canalul de scurgere a apei din jurul terenului.

Prezent la inaugurare a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Acesta le-a vorbit celor prezenţi despre investiţiile în infrastructură ce vizează localitatea Niculeşti.

”Mă bucur că ne revedem, sunt la Niculeşti, aşa, la două-trei săptămâni sunt aici, pentru că aveţi un primar care nu mă lasă, mă sună… Ce este important este că avem foarte multe lucruri pornite şi le vom duce la capăt: asfaltarea a trei kilometri pe OG 28/2013, 15 miliarde de lei vechi, banii sunt alocaţi, lucrarea se finalizează săptămâna viitoare. Vom continua cu lucrările pe drumul judeţean, aţi văzut că am făcut reparaţiile necesare, vom continua în zona Fermă, unde ştiţi bine că este praf, în două săptămâni sper eu să fie rezolvat şi acest drum şi avem în curs de achiziţie drumul de la Ciocănari – legătura cu judeţul Prahova spre Gorgota. O să îl adjudecăm în toamna aceasta şi în primăvară undeva, până în luna iunie, şi drumul acela va fi rezolvat”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Victor Gheorghe, primar Cojasca și Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița