Moş Crăciun va veni vineri la Târgovişte

mos carciunMoş Crăciun va veni, vineri, la Târgovişte, sosirea acestuia fiind un moment inedit, anunţă primarul municipiului, Gabriel Boriga.

”Inedit este, în primul rând, de la locul în care Moş Crăciun îşi va face apariţia, până la modul în care o va face şi amploarea alaiului care îl va însoţi în orăşelul special construit pentru el în Piaţa Tricolorului”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

Cei care vor să îl întâmpine pe Moş Crăciun o pot face vineri, de la ora 17.30, la Curtea Domnească, intrarea dinspre Calea Domnească.

”După ce Moş Crăciun îşi va face apariţia, invitat de domnitorii Vlad Ţepeş şi Ştefan cel Mare, ce fac parte dintr-un alt nou concept al sărbătorilor de iarnă, adus târgoviştenilor de scriitorul Vasile Lupaşc, cu sprijinul Teatrului Municipal şi al Primăriei Târgovişte, alaiul de reni, crăciuniţe, fanfară şi personaje din poveşti îl vor însoţi pe Moş Crăciun  pe traseul Calea Domnească, Bulevardul Mircea cel Bătrân, Piaţa Tricolorului”, a mai spus primarul Gabriel Boriga.

Pe platoul Prefecturii, moşul va sta timp de trei zile şi va asculta poeziile şi cântecele copiilor. 4.000 de cadouri au fost pregătite pentru copii, în acest an.

error: Conţinut protejat !!