Site icon stiriDB

Miting electoral organizat de organizaţia de tineret a PSD Dâmboviţa

Peste 700 de membri şi simpatizanţi ai organizaţiei Tineretului Social Democrat (TSD) Dâmboviţa au participat, joi, la un miting electoral la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte.

Au fost prezenţi reprezentanţi ai TSD pe listele PSD-PC-UNPR la alegerile europarlamentare, respectiv Claudia Ţapardel, Gabriela Zoană, Şaramet Veaceslav.

La miting a participat şi reprezentantul PSD Dâmboviţa de pe listele pentru Parlamentul European, preşedinta organizaţiei judeţene de femei a partidului, Claudia Gilia.

”Dacă este ceva foarte important de înţeles din aceste întâlniri ale noastre este faptul că tinerii din România îşi doresc ca ţara noastră să meargă pe acest drum bun pe care am început să mergem în ultimii doi ani. În ceea ce priveşte politic acest an este un an foarte important, cred că mai ales pentru generaţia tânără din România, pentru că în cele două rânduri de alegeri, acum pe 25 mai şi în noiembrie, mai ales, vom şti cu toţii dacă în următorii 10 ani ne vom chinui în continuare să supravieţuim într-o Românie condusă de Băsescu sau de interpuşii lui sau dacă avem şansa ca în următorii 10 ani România să se dezvolte”, a declarat preşedintele TSD, Mihai Sturzu.

Prezenţi la mitingul electoral de la Târgovişte au fost şi lideri locali ai organizaţiei PSD Dâmboviţa, păreşedintele organizaţiei Adrian Ţuţuianu, precum şi parlamentarii Leonardo Badea, Zisu Stanciu, Carmen Moldovan.

”Arătăm că sunt un partid în care avem loc toţi din generaţii diferite. Vreau să vă spun că am încercat, de doi ani de zile, să promovez foarte mulţi tineri, vreau să ştiţi că avem un primar sub 35 de ani, avem şapte viceprimari sub 35 de ani, 107 consilieri locali şi doi judeţeni cu vârsta sub 35 de ani”, a afirmat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În timpul discursurilor de la miting, deputatul PSD de Dâmboviţa Zisu Stanciu şi-a făcut câteva fotografii ‘selfie’. I-a urmat exemplul colegul Leonardo Badea care a vrut şi el o fotografie în prezidiu, iar Carmen Moldovan l-a ajutat.