Mircea Badea îl face ‘nedeştept’ pe primarul din Pucioasa şi îi explică de ce #FărăPenali e o prostie

Mircea Badea l-a făcut ”nedeştept” pe primarul PSD din Pucioasa, Constantin Ana, şi i-a explicat la emisiunea ”În Gura Presei” de ce #FărăPenali e o prostie. Atitudine fascistă e a interzice drepturi fundamentale, precum cel de a alege şi a fi ales, a precizat Badea. Acesta a mai spus că în Constituţie deja există prevederi care se referă la posibilitatea instanţei de a da pedepse complementare cu interzicerea unor drepturi.

Primarul din Pucioasa a anunţat, luni, că a semnat petiţia ”Fără Penali în funcţii publice”, că a făcut acest lucru la solicitarea unor tineri din USR şi că e ”un gest de normalitate”.

”De ce am făcut-o? Că aşa am simţit. Eu am vrut să demonstrez ceva, că şi pesediştii sunt oameni, nu maimuţe”, a declarat Constantin Ana.

După ce PSD Dâmboviţa a dat un comunicat în care cataloghează drept inacceptabil gestul primarului de la Pucioasa, edilul a reacţionat ironic, postând pe facebook ”Am primit un sfat: E momentul sa imi acord titlul de „Cetatean de onoare al orasului”!”

In toata agitatia si tensiunea din jurul meu am primit un sfat:

E momentul sa imi acord titlul de „Cetatean de onoare al orasului”!😁😁😁

Posted by Constantin Ana on Monday, July 30, 2018

error: Conţinut protejat !!