Ministrul Rovana Plumb, prezentă de Izvorul Tămăduirii, la Nucet

izvorul-tamaduirii-2015-04

Mii de credincioşi au venit, vineri, de Izvorul Tămăduirii, la Mănăstirea Nucet, pentru a lua apă sfinţită, printre pelerini s-au aflat şi ministrul Muncii – Rovana Plumb, europarlamentarul Viorica Dăncilă, precum şi oficialităţi locale.

”Cred că nici nu puteam să fiu într-o zi aşa superbă şi această zi sfântă într-un loc mai minunat decât aici printre oamenii comunei Nucet, astăzi fiind şi ziua localităţii. Mesajul meu este acela de a fi în continuare mai buni, mai solidari, să ne ajutăm mai mult unii cu alţii. Le urez locuitorilor comunei Nucet toate cele bune”, a declarat ministrul Rovana Plumb.

izvorul-tamaduirii-2015-01

Ca în fiecare an, de Izvorul Tămăduirii, oamenii au venit în număr mare pentru a participa la slujba de sfinţire a aghiasmei, totodată fiind prăznuit şi hramul mănăstirii.

La doar 10 metri de mănăstire există o fântână, numită ”Fântâna de leac”, a cărei apă se spune că este tămăduitoare.

Localnicii din Nucet au serbat, vineri, şi Ziua Localităţii.

izvorul-tamaduirii-2015-03

”Mă bucur că suntem alături şi anul acesta la sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, dar şi la Ziua Comunei Nucet. Vreau să vă spun că am fost în ultimii trei ani alături de dumneavoastră şi daţi-mi voie să vă aduc aminte că în aceşti trei ani la Nucet am finalizat grădiniţa de la Cazaci, şcoala de la Cazaci, vedeţi foarte bine că lucrăm la şcoala de la Nucet, va fi o şcoală modernă, în luna august vom finaliza lucrările, am reuşit să asfaltăm trei kilometri de drum în asociere consiliul judeţean – consiliul local. De asemenea vreau să cunoaşteţi că la Mănăstirea nucet continuăm lucrările de reabiliatre, avem anul acesta 16 miliarde de lei vechi planificaţi pentru finalizarea acestor lucrări, lucrăm la biserica de la Ilfoveni, lucrărm pe drumul judeţean”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

izvorul-tamaduirii-2015-02

error: Conţinut protejat !!