Site icon stiriDB

Ministrul Rovana Plumb a votat la Târgovişte

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a votat, duminică, la Târgovişte, la secţia nr 24 din incinta Cantinei de Ajutor Social.

”Am votat pentru un om care s-a ţinut de cuvânt şi care a arătat că poate să facă dreptate pentru copii, pentru tineri, pentru părinţi şi pentru bunici, pentru bugetari, pentru profesori şi medici, pentru pensionari. Am votat pentru un om care a demonstrat că poate să respecte, să iubească şi să unească pe toţi românii, oriunde ar fi ei”, a spus Rovana Plumb.

Ministrul Rovana Plumb a venit la vot împreună cu cei doi fii.

”Am votat pentru un român şi pentru România, am votat pentru generaţia mea, a celor de 30 de ani, şi am încredere că, inclusiv aici în Târgovişte, ne dorim să avem unitate şi am încredere că omul pe care l-am votat ne va susţine necondiţionat ca tot ceea ce ne propunem pentru viitorul nostru, cât şi al copiilor noştri să se împlinească în linişte, în pace şi în armonie”, a declarat Andrei Plumb, director de programe al Clubul Social Democrat Dâmboviţa.

Prezent a fost şi preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Am votat pentru o Românie normală, pentru o Românie unită, pentru un candidat tânăr, care şi-a dovedit puterea de a face bine pentru toţi românii şi care sunt sigur că va fi un preşedinte foarte bun”, a spus Ţuţuianu.