Site icon stiriDB

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, va veni marţi în Dâmboviţa

dusaMinistrul Apărării, Mircea Duşa, va veni, marţi, într-o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, la Uzina Mecanică Mija, Automecanica Moreni şi Uzina de Produse Speciale Dragomireşti, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Mâine (marţi, n.r.), la ora 14.00, îl vom avea în judeţul Dâmboviţa pe domnul ministru Duşa (…). Vom discuta cu dânsul şi probleme care interesează Consiliul Judeţean Dâmboviţa, respectiv solicitarea noastră de preluare a Casei Armatei din Târgovişte, într-o formulă care să asigure şi desfăşurarea activităţilor pentru cadrele militare. Spre exemplu, îi propun mâine să preluăm în comodat, pe durata existenţei construcţiei, spaţii pentru cadrele militare în rezervă, în retragere şi pentru activităţile Armatei”, a precizat Ţuţuianu.

Acesta a mai spus că va discuta cu ministrul Apărării şi despre sarcinile asumate de consiliul judeţean odată cu preluarea fostelor unităţi militare de la Ghirdoveni şi Adânca .

”Vom discuta cu domnul Duşa inclusiv situaţia de la Căminul de Garnizoană şi Policlinica Militară din Târgovişte pentru că eu cred că poate găsi o soluţie foarte rapidă, nu sunt bani foarte mulţi pentru a asigura căldura în aceste instituţii”, a mai spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Aceste două locaţii, Căminul de Garnizoană şi Policlinica Militară din Târgovişte, au riscă rămână fără căldură şi apă caldă în această iarnă, în condiţiile în care sunt branşate la Termica, societate care nu mai are activitate din luna mai.