Mii de participanţi la târgul de toamnă de la Fieni, judeţul Dâmboviţa

foto targ 3

Mii de persoane au venit, duminică, la târgul de toamnă din localitatea dâmboviţeană Fieni, târg de tradiţie din judeţ, la care oamenii vin pentru a-şi face cumpărături, dar şi pentru a urmări spectacole de muzică populară.

Comercianţi, producători, autorităţi locale şi judeţene, oameni din toată zona au venit la târgul de la Fieni, care a început de sâmbătă şi se va încheia duminică.

foto1 targ fieni

”La Fieni este cel mai mare târg de toamnă din judeţul Dâmboviţa. Mi s-a părut că este cel mai mare la care am participat în ultimii 5-6 ani, este şi rezultat al faptului că vremea a fost foarte frumoasă şi foarte mulţi oameni au ieşit din case. Cred că este într-un fel şi o dorinţă a oamenilor de a ieşi din rutina zilnică şi din necazurile zilnice pe care le au, de a încerca să petreacă ceva mai plăcut timpul liber”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, prezent, sâmbătă, la târgul de la Fieni.

Dâmboviţenii au ocazia să-şi cumpere la târg, direct de la producători veniţi din toată ţara, gogoşari, ceapă, castraveţi, conopidă, cartofi, precum şi alte legume, dar şi fructe. Nu lipsesc din târg crescătorii de animale, care oferă spre vânzare brânză de burduf şi pastramă. De asemenea meşteşugarii îşi etalează diferitele obiecte de uz casnic sau unelte agricole. Prezenţi în târgul de toamnă de la Fieni sunt şi confecţionerii de cojoace şi căciuli.

foto tutuianu profesor

error: Conţinut protejat !!