Site icon stiriDB

Mihail Volintiru: PNL va lua o decizie de formare de alianţe politice locale, în forurile de conducere ale organizaţiei (audio)

PNL Dâmboviţa va discuta şi va lua o decizie de constituire de alianţe politice în consiliile locale şi cel judeţean în forurile statutare ale organizaţiei judeţene, a declarat, miercuri, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

”Când o să ne lămurim cum ne organizăm să acţionăm, o să anunţăm. Până atunci nu pot să spun pe marginea subiectului nimic. Sunt mai puţin de 24 de ore de când s-a luat decizia la nivel de Delegaţie Permanentă a PNL de a ieşi de la guvernare”, a precizat Volintiru.

Acesta spune că se va discuta despre alianţe politice locale în cadrul forurilor de conducere de la nivelul PNL Dâmboviţa, în perioada imediat următoare.

”Ca întotdeauna aşa vom face (se vor întruni forurile de conducere ale organizaţiei, n.r.). Am respectat întotdeauna statutul, indiferent de ce am făcut, a fost conform statutului. Cel mai probabil, chiar de săptămâna asta vom începe să discutăm”, a mai spus Mihail Volintiru.

Întrebat despre posibilitatea ca şefii de instituţii din judeţ susţinuţi de PNL să fie schimbaţi din funcţie, liderul PNL Dâmboviţa a precizat că acest lucru se poate întâmpla prin abuz şi prin presiuni.

”Şefii instituţiilor deconcentrate susţinuţi de PNL, cea mai mare parte dintre ei, sunt funcţionari publici, cu concurs. Cu abuzuri, cu presiuni asupra lor s-ar putea să existe şi situaţii în care şi-ar putea pierde funcţiile, dar vi le vom face cunoscute atunci când apar”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.